top of page

Forbereder Bluefin-sesongen: - Ansetter flere nye biologer!

Forberedelsene til Bluefin-sesongen har pågått en god stund nå. Og et av tiltakene har vært å ansette flere lovende lokale biologer for å kunne innføre en ny 3-delt skiftordning med rotasjon. Målet er å ytterligere styrke forutsetningene for å lykkes med å få tunfisk til sjø i år.


Stolte medarbeidere i nye Nortuna-uniformer


-Vi har nylig ansatt flere unge lovende biologer, forteller Jan Magne Gilje. Det vil gjøre det mulig for oss å kunne innføre en ny 3-delt skiftordning med rotasjon. Noe som vil sikre fullverdig 24/7 drift på klekkeriet i god tid før vi går inn i Bluefin-sesongen.


Aksjonærene som var med på turen til Kapp Verde i april fikk i forbindelse med en middag høre tre av de ansatte ved klekkeriet holde hvert sitt innslag og fortelle om jobben sin. De ansatte ga eierne innsikt i hva jobben i Nortuna byr på for dem. Her fikk vi blant annet vite at flere av biologene fra Kapp Verde som jobber for Nortuna har tatt sin faglige utdannelse i Brasil. Og ikke minst var det flott å høre hvor fornøyd de alle var med å ha Nortuna som arbeidsgiver!


-Luis (Rodrigues, red. anm) har fått produsert arbeidstøy med Nortuna-profil av god kvalitet lokalt, til stor glede for de ansatte, som umiddelbart lurte på om de kunne få et ekstra sett med piquet-skjorter med logo til privat bruk. De ønsket rett og slett å kunne vise frem for andre at de jobber for Nortuna, forklarer en fornøyd daglig leder.


17. mai markering på Flamengo

De lokalt ansatte på klekkeriet ble introdusert for norsk 17. mai-feiring på anlegget av Thomas Rodrigues. Han hadde pyntet med flagg og serverte is og brus til hele gjengen.

39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page