top of page

Nå jobbes det med eksport!

Det nærmer seg tidspunktet hvor fisken er stor nok til å kunne testes i markedet! Og Jan Magne Gilje har langt en plan om hvordan Nortuna helt fra starten skal bygge opp merkevaren til vår oppdrettede Seriola Rivoliana.


Seriola Rivoliana


-Vi er midt i arbeidet med å forberede søknader for eksporttillatelser av Seriola, forteller en godt fornøyd Jan Magne Gilje. For nå nærmer deg seg at fisken skal ut og testes i markedet.


-De neste månedene ønsker vi i første omgang jevnlig å eksportere et mindre antall fisk for testing av kvalitet hos utvalgte restauranter. Det blir en fin måte å lære fisken å kjenne bl.a. gjennom å høre på tilbakemelding fra markedet på fiskens kvalitet generelt og kvaliteten på forskjellige vekter.


Og nå som Nortuna så smått skal ut i markedet har man til hensikt å spille på de ressursene selskapet allerede har knyttet opp.


-Vi er i samtaler med anerkjente distributører med verdensomspennende distribusjonskanaler, og håper å lande en foreløpig uforpliktende samarbeidsavtale med en foretrukken partner snart, kommer det hemmelighetsfullt fra Jan Magne. 


Han kan ikke røpe hvilke selskap en er i dialog med foreløpig, men dette arbeidet er en av mange spennende, pågående prosesser rundt Nortuna for tiden.
13 visninger0 kommentarer

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page